Construcol HV45: fixeren, afmessen, klaar!

Snelle, vullende, niet bruisende isocyanaatvrije constructielijm.

De ConstruCol HV45 is de eerste versie van een nieuwe generatie constructielijmen. Deze lijm is een doorontwikkeling op basis van de MSP technologie.
Met deze innovatieve formulering wordt een eindsterkte van meer dan 100 kg/cm2 gehaald en kan de ConstruCol HV45 toegevoegd worden aan de bekende constructie- en houtlijmen zoals de PVAc en PU lijmen. Deze D4 hybride constructielijm is hierdoor uniek in zijn soort en geschikt om in te zetten voor diverse uiteenlopende toepassingen.

HOUT OP HOUT De ConstruCol HV45 is geschikt voor (niet dragende) constructieve verbindingen van hout, houtachtige materialen (inclusief gemodificeerde houtsoorten zoals Accoya®, Tricoya®, Platowood® Fraké etc). Bijzonder geschikt voor het verlijmen van meubels, trappen, vlonders, pergola’s, dakkapellen etc. Voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Door zijn vullende eigenschappen ook geschikt voor minder passende verbindingen (tot 4 mm).

HOUT I.C.M. ANDERE MATERIALEN Voor verbindingen uit hout (inclusief gemodificeerde houtsoorten zoals Accoya®, Tricoya®, Platowood® Fraké etc.) met metalen zoals aluminium, koper, RVS of verzinkt staal, beton, gipskarton, Volkern® zoals Trespa® (TRESPA® TOPLAB® BASE , TRESPA® TOPLAB® VERTICAL and TRESPA® TOPLAB® PLUS), diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim. Daardoor perfect te gebruiken voor het verlijmen van meubels, bloembakken, antislipstrips op vlonders, strooklatten op beton of dakplaten, gips of stucplaten etc. Voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

• Watervast (D4), voor binnen- en buiten
• Ook voor minder passende verbindingen
• Na 45 minuten handvast bij hout op hout
• Extreem hoge eindsterkte (110 kg/cm2)
• Direct afmesbaar
• Zwarte vingers behoren tot het verleden

De complete productinformatie vind je hier.

Recent Posts
Contact met Frencken

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken