De brug tussen lab en praktijk
Praktijktrainingen in onze Academy

Kwaliteit

Kwaliteit is meer dan een kwalitatief goed product. Bij Frencken kunt u rekenen op een deskundig lijmadvies, tips op gebied van Arbo & Milieuzaken, up-to-date producten en een deskundige begeleiding bij de toepassing. Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de gangbare (internationale) kwaliteitsstandaarden en keurmerken. De kwaliteit wordt gegarandeerd door een stringent en ISO-gecertificeerd productiecontrole-systeem.

Service & Advies

De medewerkers doen dagelijks hun uiterste best om de klanten een feilloze service te bieden.

De goed opgeleide deskundigen staan steeds paraat voor gedegen adviezen, praktijkgerichte opleidingen of begeleiding op de werkvloer.

Frencken_Kwaliteit_Service01
Frencken_Kwaliteit_Service02

Trainingen

Opleidingen en trainingen worden zowel op locatie bij de klant als in-house bij Frencken georganiseerd.

Frencken_Kwaliteit_Service03

Arbo & Milieu

Frencken is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008.
Het milieubeleid is erop gericht schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vermijden. Dit in overeenstemming met de diverse nationale en internationale wet- en regelgevingen. Wij adviseren resten en lege verpakkingen in te leveren bij de plaatselijke (gemeentelijke) dienst voor klein chemisch afval.

Bij enkele producten gelden er door de samenstelling van het product beperkingen ten aanzien van opslag, handling en verwerking.  Voor gedetailleerde informatie kunt u een Product Data Sheet (PDS) downloaden op de desbetreffende productpagina op deze website.

Frencken_Kwaliteit_Service04

Certificering

De producten voldoen aan de gangbare professionele kwaliteitsnormen en zijn gekeurd door de gebruikelijke testinstituten. Zo zijn alle relevante producten van Frencken voorzien van het KOMO-keurmerk. Met dit keurmerk voldoet Frencken automatisch aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

CEkeurmerkkomokeurmerk

Heeft u nog vragen wat betreft de kwaliteitscontrole, wilt u meer weten over milieuaspecten of opslag van de Frencken producten of wilt u een lijmadvies, neem dan contact op met Frencken: +31(0)495- 58 35 00.

Contact met Frencken

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken