Geslaagde kennisoverdracht contactlijmen

Iboma en Frencken werken al sinds jaar en dag samen. Iboma is innovatief en het assortiment materialen is aan veranderingen onderhevig. Ook Frencken past haar producten en assortiment doorlopend aan. Beide bedrijven ondersteunen de interieurbouw met hun vakkennis en ervaring. In de dagelijkse praktijk blijkt dit geen overbodige luxe. Door de complexiteit aan materialen groeit de kans op verkeerde keuzes of verkeerde werkwijzen. Door de juiste keuze lijm in combinatie met de juiste tips worden dagelijks veel onnodige faalkosten voorkomen.
Zowel Iboma als Frencken hebben dezelfde werkwijze, eerst zaken in de praktijk toetsen en dan pas klanten informeren. Reden temeer om een update te houden.

Iboma heeft de ruimte en de materialen beschikbaar gesteld en Frencken heeft de lijmen daarop afgestemd.

Een greep uit de geteste materialen en contactlijmen:
MDF, Okoumé, Berken Multiplex, MDF vochtwerend en Spaanplaat.
HPL mat zwart, HPL Hoogglans wit, HPL wit structuur en Oberflex.
Contactlijmen Classic Spray, Fine Fix spray, High Tack spray, K1000 Tix en TechnoCol Roll-it.

kennisoverdracht_contactlijmen_Iboma kennisoverdracht_fine_fix_spray_Iboma kennisoverdracht_fine_fix_spray_spuitbeeld_Iboma kennisoverdracht_K1000_tix_av_Iboma kennisoverdracht_technocol_roll_it_Iboma

Er is samen vastgesteld welke combinatie van materialen en lijmen het meest optimaal is. Welke combinatie niet verstandig is én gaandeweg zijn een aantal praktische tips en trucs verzameld die voor zowel de beginnende interieurbouwer als de doorgewinterde vakman handig zullen zijn om altijd tot het juiste resultaat te komen. Denk hierbij aan het voorkomen van onthechting, telegraferen, blazen en dergelijke maar ook aan reduceren van verspilling, het besparen van arbeidskosten door (veel) sneller te kunnen werken.

Deze sessie zal binnen kort een vervolg krijgen door nog enkele bijzonderheden te verlijmen. Met als logisch gevolg een dag waar Iboma al haar klanten zal uitnodigen waar de opgedane kennis gedeeld zal worden en waar een en ander wordt gedemonstreerd.

Training / demonstratie
Bent u geïnteresseerd in een training of demonstratie, neem dan contact met ons op.

Frencken lijmadvies
Om klanten terzijde te staan bij moeilijke verlijmingen of lijmadviezen, staat een team van adviseurs tot de beschikking. U kunt contact opnemen met onze specialisten en indien nodig komen zij ook graag bij u langs om advies te geven over welke producten geschikt zijn voor uw toepassing.

Bekijk het assortiment contactlijmen:
Contactlijmen vloeibaar  |  Contactlijmen tixotroop  |  Spuitlijmen  |  Spuitlijmen canisters

 

Recent Posts
Contact met Frencken

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken