Frencken is specialist in
lijmen voor de professional

Frencken ontwikkelt, produceert en verkoopt lijmen voor de marktsegmenten bouw, timmerindustrie, interieurbouw, vloer & wand en maatwerk voor industriële toepassingen. Ongeacht de complexiteit van de toepassingen, Frencken heeft of zoekt de oplossing.

Kenniscentrum

Frencken is een kenniscentrum waar kennis over toepassingen, praktijk en chemie samenkomen.  Nieuwe inzichten worden getoetst in de praktijk en gedeeld met onze klanten.

Research & Development

Het is de missie van het R&D team om de klanten te voorzien van de meest up-to-date producten en oplossingen. Koploper zijn en blijven is een permanente uitdaging.

Frencken_Over_Frencken_Inzet_Laboratorium02
Frencken_Over_Frencken_Inzet_Laboratorium

Productiefaciliteiten

Ontwikkeling en productie vinden plaats in Weert.  Hiervoor beschikt Frencken over een modern laboratorium en veelzijdige productiefaciliteiten. Waar zinvol kan ook beroep gedaan worden op andere productielocaties binnen de Soudal groep.

Assortiment

Hout- & constructielijmen, contactlijmen, montagelijmen, houtvulmiddelen, lijmen voor parket en pvc vloeren, vloer & wand, toebehoren en gereedschappen en speciale producten. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar en de verpakkingsgrootte varieert van handzame verpakkingen voor verwerking op de bouwplaats of werkvloer tot vaten en IBC’s voor industriële verwerking.

Frencken_Over_Frencken_Inzet_Laboratorium04
Frencken_assortiment

Soudal

Soudal is een wereldspeler in silicone, lijm, PUR schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en doe-het-zelf, met hoofdzetel in Turnhout en vestigingen in bijna 50 landen. Bekijk de Soudal website >>>

Synergie

Sinds 2009 is Frencken onderdeel van de Soudal groep. Door de synergievoordelen op het gebied van KAM-zaken, automatisering, controlling, maar vooral op het gebied van R&D en productie kan Frencken zich focussen op haar kerntaken: het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige producten en oplossingen voor professionele en bedrijfsmatige verwerking.

De Soudal Group bouwt aan de toekomst
Innovatie: de motor voor organische groei
Contact met Frencken

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken