Betekenis van codes op onze producten

Het is aan Frencken en haar medewerkers de taak om te borgen dat de producten, zowel bij de ontwikkeling als bij de reguliere productie, aan de gestelde eisen voldoen. Bij de ontwikkeling worden de producten uitvoerig in het laboratorium getest. Indien voorgeschreven worden producten ook extern getest.

Na de ontwikkelingsfase worden er specificaties vastgelegd waar de producten aan moeten voldoen. Vervolgens worden testmethodes vastgelegd om de producten direct na productie te testen. Pas na goedkeuring van het laboratorium worden de producten afgevuld. Op deze manier is geborgd dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

Elke verpakking bevat een code die aan een productiecharge gekoppeld is. Zo kan worden nagegaan welke grondstoffen er gebruikt zijn (op partijniveau), wanneer er geproduceerd is en door wie en wat de uitslagen van de laboratorium testen waren. De monsters zijn de referentie in geval er naderhand vragen worden gesteld. Bovenstaande werkwijzen zijn geprotocolleerd en gelden tevens als basis voor het ISO certificaat en worden periodiek door onafhankelijke, externe deskundigen gecontroleerd.

Het verzoek geldt dan ook om de codes op onze producten zichtbaar te houden. Ook het noteren van de codes bij in gebruik name kan in het geval van klachten in een later stadium helpen bij het zoeken naar oorzaken en oplossingen.

Recent Posts
Contact met Frencken

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken