Geslaagde lijmacademie bij IBOMA in Lopik

25 en 26 mei is de eerste lijmacademie bij Iboma gehouden. Frencken heeft in samenwerking met Iboma in de vestiging in Lopik verschillende lijmwerkplekken gemaakt. Hier konden allerhande combinaties van lijm, toplagen en dragers verlijmd worden. Denk hierbij aan traditionele contactlijmen die gekamd worden tot en met de allernieuwste methyleenchloridevrije druppelsprays in canisters(drukvaten) en de befaamde hoogwaardige laklijm van Frencken.

De bezoekers hebben samen met de mensen van Iboma en Frencken vele combinaties van lijmen en dragers besproken en meteen ter plekke in de praktijk kunnen testen.

Een aantal bezoekers heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om ter plekke met nieuwe lijmen te werken. Het was voor alle betrokkenen erg leerzaam. Niet zelden werd geconcludeerd dat met de juiste keuze van lijm faalkosten voorkomen kunnen worden en dat er forse besparingen in arbeidstijd gerealiseerd kunnen worden. In combinatie met aantrekkelijke aanbiedingen is menigeen met een extra voorraad lijm huiswaarts gekeerd.

Naast het nuttige was dit een leuk platform om met vakgenoten in een informele sfeer bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

De lijmacademie zal zeker een vervolg krijgen. Aanmelden kan nu al bij IBOMA.

 

Training / demonstratie
Ook geïnteresseerd in een lijmacademie of leerzame demonstratie, neem dan contact met ons op.

Bekijk het assortiment contactlijmen:
Contactlijmen vloeibaar  |  Contactlijmen tixotroop  |  Spuitlijmen  |  Spuitlijmen canisters

 

Recent Posts
Contact met Frencken

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

PVAc Houtlijm